Sikeres Parasportnap

Szeptember 25-én Regionális Parasportnapot rendezett a Cívis Szabadidő és Sport Egyesület Debrecenben. Az esemény három helyszínen került megvalósításra egy időben, melyben közreműködött a Fény Felé Alapítvány, a Debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Povolny Ferenc Szakképző Iskola és a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete.

A rendezvény 8:00 órától késő délutánig tartott, melyen több, mint 300-an vettek részt, gyerekek és felnőttek egyaránt. Az Egyesület színes programokkal készült az érdeklődőknek, többek között lehetőséget kaptak váltóversenyek, aerobik, kosárlabda, akadálypálya, floorball, sőt, íjászat kipróbálására is. Az első szakaszban sor került egy közös bemelegítésre, majd a versenyek lezárultával egy közös nyújtásra.

Az Egyesület mindenki számára kedveskedett egy kis ajándékkal. Az esemény nagyon jó hangulatban telt, a jelen lévők örültek, hogy részt vehettek egy ilyen rendezvényen és a sportágak kipróbálása által megismerkedhettek új emberekkel, kapcsolatokat alakíthattak ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.