Két eseményünk valósult meg november utolsó hetében

Az elmúlt héten 2 rendezvényt tartott Egyesületünk.
November 27-én Berettyúujfalu, József Attila Általános Iskola adott otthont a “Kosarazz velünk közönségtalálkozó” című eseményünknek, melyen közel 300 fő vett részt. Többségben fiatalok, gyerekek voltak jelen, de megjelentek családok is.
A nap folyamán az érdeklődők előadást hallhattak a kosárlabda történetéről, magyar és világeredményekről, megismerkedhettek a kosárlabda hírességeinek történetével. Lehetőség nyílt különböző kosaras dobó-, és labdavezetési technika elsajátítására, büntetődobó, valamint ügyességi versenyeken való részvételre.
Hatalmas sikert aratott a 13:30-kor kezdődő 3×3 kosárlabda bemutató, melyen kicsik és nagyok együtt szurkoltak, majd a DEAC NB I. kosarasai dedikáltak.
A rendezvényről rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk, az általános iskola igazgatója hosszú távú együttműködés reményében is felkereste Egyesületünket, miszerint a gyermekek körében népszerű lenne a kosárlabda sport oktatása.
2 nappal berettyóújfalui eseményünk után, megrendezésre került a “Találd meg a te sportodat!” című programunk, mely keretében különböző sportágak kipróbálására biztosítottunk lehetőséget. A rendezvényen többszáz lelkes gyermek és felnőtt vett részt, akik csoportosan, egyik állomásról a másikra haladva próbálták ki az alábbi sportokat:
Ugrálókötél
Floorball
Atlétika
Röplabda
Football
Futsal
Kosárlabda
Kézilabda
Tollaslabda
Egyesületünk meghívta a Nagykállói Idősek Otthonát is, ahonnan közel 30 résztvevő, fiatalos lendülettel vette a sportakadályokat, majd előadást hallhattak az egészséges táplálkozásról.

18:00 órától Béres Alexandra súlykontroll edzésére került sor, melyen a nagy esőzés miatt sajnos a vártnál kevesebben vettek részt, de így is szép számmal eljöttek az érdeklődők.

A nap folyamán műzliszeletettel, valamint különböző ajándékokkal is kedveskedtünk.
További fényképek az alábbi linken keresztül: https://drive.google.com/drive/folders/1Bzuxf2wdU_r8y3ueWtxb0WugRKk70xJ5

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.