Egészségnap Tiszafüred

Egészségnap című eseményünk 2019.10.25-én pénteken, a  tiszafüredi Kossuth Lajos Általános Iskolában került megrendezésre. 

07:00 órától a biciklivel érkező gyerekeket és szülőket fogadtuk, majd 10:00 órától a  “Sport pozitív hatása az egészséges életmódra” című előadást hallhatták az érdeklődők. Déltől Tordainé Mokánszki Lilla tartott előadást, “Edd egészségesre magad” témában.

Napközben kerékpáros ügyességi játékokon, versenyeken, kosárra dobó bajnokságokon szerepelhettek kicsik és nagyok. A kerékpáros játékoknak hatalmas sikere volt, mint ahogy azt a képek is mutatják.

A fiataloknak lehetőségük volt sorversenyeken, közlekedésbiztonsági előadáson részt venni, melyeket eredményhirdetés és díjkiosztás kísért.

12.00 – 16.00 óráig állapotfelmérést és egészséges életmód tanácsadást is tartottunk, itt sor került koleszterin, vércukorszint, vérnyomás, vizelet, testzsír és zsigeri zsír vizsgálatra is. Minden érdeklődő személyre szabottan felmérhette aktuális állapotát és tanácsadást is kérhetett a lehetőségekkel kapcsolatban.

A résztvevők kisebb-nagyobb része cserélődött a napi programsorozat alatt, átlagosan 350 főre tudható a látogatók száma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.